Pedikiūrui

Informacija

Specialūs pasiūlymai

Peržiūrėta

Išlyginamoji bazė Color It Premium Hard Builder Hybrid Base 6g

NAPPA pėdų kaukė su AHA rūgštimis 250g

Nauja prekė

SILCARE

Be kvepiančių pilingų ir kremų, kad kojos būtų labai švelnios, verta išbandyti kaukes! Puiki kaukė su AHA rūgštimis iš NAPPA linijos, skirta sausoms, pažeistoms ir pavargusioms kojoms. Ji intensyviai skatina ląstelių atsinaujinimą. Pagerina epidermio išvaizdą, oda tampa lygi, švelni, elastinga. Pašalina nuospaudas ir užtveria kelią jų atsiradimui. Itin malonus bergamočių ir verbenų kvapas.

Smulkiau

10,00 €

Pridėti prie pageidavimų

Apie prekę

Be parabenų, be dažiklių, be vaško ir jokių dirbtinių kvapų.

NAPPA pėdų kaukė su AHA yra produktas, skirtas sausoms ir pažeistoms kojoms. Ypatinga jo sudėtis yra pagrįsta AHA - specialia organinių rūgščių grupe, kuri stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą ir lygina odą. Dėl savo savybių jie pagerina raginio sluoksnio drėkinimo lygį, teigiamai paveikdami epidermio išvaizdą ir elastingumą. Kaukė stipriai nušveičia nuospaudas ir apsaugo nuo jų atsinaujinimo. Tai daro pėdas gerai prižiūrimas, minkštas ir švelniasi. Kojų kaukės naudojimas yra grynas malonumas dėl unikalaus dviejų kvapiklių - bergamočių ir verbenų - derinio.

ĮSPĖJIMAS: Nenaudokite, jei oda pažeista.

Sudėtis:  AHA rūgštys, natrio laktatas, migdolų aliejus, kaprino trigliceridai, vitaminas E.

Naudojimas: užtepkite ploną kremo sluoksni ant kruopščiai išvalytos ir sausos kojų odos. Naudokite didesnį kaukės kiekį kulniukams, sustorėjimams. Leiskite įsigerti mažiausiai 15 minučių. Pašalinkite likusį perteklių. Geresniam poveikiui naudokite su medvilninėm kojinėm ar folija.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Follow us on Facebook